Kana-avokado-pastasalaatti
4 annosta
1 l keitettyä pastaa
2 kypsää (grillattua) broilerin koipea tai 1 grillattu rintaleike
1 avokado
½ rs (à 250 g) kirsikkatomaatteja
1 paprika
150 g fetajuustoa tai 2 dl raejuustoa
1 dl hienonnettua lehtipersiljaa
Kastike:
4 rkl öljyä
3 rkl viinietikkaa
2 rkl raastettua piparjuurta
1 rkl pieniä kapriksia
1 rkl hienonnettua tuoretta oreganoa
1 raastettu valkosipulinkynsi
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kaada kypsä, kylmä pasta kulhoon ja sekoita joukkoon kastike. Riivi broilerin koivista lihat pastan sekaan. Halkaise avokado, poista kivi ja leikkaa hedelmäliha kuoren sisällä kuutioiksi ja kaapaise kuutiot pastan sekaan. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa neljään osaan. Kuutioi paprika. Lisää tomaatit ja paprikat salaatin joukkoon. Murustele joukkoon vielä fetajuusto ja hienonnettu lehtipersilja.
Itse keitin puoli pussillista suosikkisydänpastaa ja paistoin reilun puoli kiloa kanaa. Avokadojakin tuli laitettua pari kappaletta ja kirsikkatomaattejakin ja fetaakin koko rasialliset. Ihanan veikeä maku salaattiin tulee kastikkeen piparjuuresta, joka nousi ihan ykköskiinnostavaksi kasvikseksi tällä hetkellä!
![]() |
Suosittelen! |
![]() |
Miten nyt suu pannaan? |
2 kommenttia :
Sun pitää alottaa linkkiblogi. Oot ihan linkkipankki!
parhaani yritän!
Lähetä kommentti